Selecteer een pagina

Incident: 13-06-2017

 

Aan: Autokrasser

 

Welkom op deze anonieme website waar je alleen kunt komen met de URL die je hebt ontvangen.

Wij weten inmiddels wie je bent en hebben een dossier van je aangelegd waarin we alle gegevens, die we tot nu toe van je hebben weten te achterhalen, hebben samengevat. (zie bijgevoegd document)

Het betreft tot nu toe je naam, adres, telefoon nummer, 2 fotos en een korte video (4,5 sec.).

Vanwege privacy overwegingen is dat document beveiligd met een wachtwoord, dat jij alleen kent (je eigen 10-cijferige telefoonnummer [zonder spaties of streepjes], je emailadres of postcode en huisnumer [zonder spaties), zodat niemand anders daar bij kan.

                                                                               

 

We gaan binnenkort aangifte doen bij politie en justitie en zullen dan je dossier overhandigen, maar we willen je tot die tijd de kans geven de schade (€ 1300,=) anoniem te vergoeden en dus zonder dat je naam openbaar wordt gemaakt en de kosten nog veel hoger oplopen. Vandaar. Wij wachten jouw initiatief af.

N.B.: Dit bericht staat inmiddels al geruime tijd op deze website maar je hebt nog steeds niet gereageerd. We hebben je meer dan voldoende tijd gegeven om e.e.a. op een andere manier op te lossen en gaan dus nu een dezer dagen aangifte doen en dragen het daarbij over aan politie en justitie die je binnenkort wel zullen benaderen.

(Direct nadat we aangifte hebben gedaan zullen we dat hier vermelden en/ of dit bericht van de website verwijderen. Tot die tijd kun je er van uit gaan dat we nog geen aangifte hebben gedaan en je het dus nog steeds op een andere manier kunt regelen. Eenmaal aangifte gedaan, valt de boel niet meer terug te draaien en gaat de trein lopen).

 

Voer je wachtwoord in om toegang te krijgen tot je dossier (Tel. nr., emailadres of postcode+huisnr.)

Als het niet lukt om met een van uw wachtwoorden binnen 5 pogingen toegang te krijgen tot uw dossier, lees dan hier wat u eventueel nog kunt doen.