Selecteer een pagina
 Polyzoom Header Praktijk voor kind, jeugd en gezin

KLIK (1D3)

15 mei 2016 | Samenwerkings-/ Ketenpartners (1D)

Auteur: T.B. Eisenga
Laatste Update: 28-05-2016

KLIK is een groter samenwerkingsverband (waar de Stichting ggz-maatwerk en SOS (en dus ook PolyZoom) onderdeel van uitmaken), bestaande uit 70 psychologen, orthopedagogen maar ook andere psychosociale hulpverlenders in Drenthe.

Allemaal praktijken die gericht zijn op jeugdzorg dwz de zorg voor kinderen en jongeren tot 18 jaar.

LEES MEER …

Provinciaal: KLIK is over een grotere regio verspreid dan onze eigen Stichting GGZ-maatwerk (Noord-Drenthe) en daarom ook minder intensief samenwerkend, maar wel met een grotere diversiteit aan specifieke vormen van hulp en begeleiding.

Mn. dus voor u interessant naarmate u in een grotere straal rondom Eelde-Paterswolde woont en op zoek bent naar (niet-psychiatrische) hulp voor uw kind.

(Hoewel er ook al weer geluiden zijn dat de financiering van de jeugdhulp die in Drenthe nu nog provinciaal georganiseerd is, opgesplitst gaat worden in kleinere regio’s, waarbij je als praktijk dus geen contracten meer krijgt met alle Drentse gemeenten, maar alleen met die binnen je eigen regio, waardoor KLIK zich dus noodgedwongen ook zal moeten gaan opsplitsen in drie regio, tw: Noord-Drenthe, Midden Drenthe en Zuid-West Drenthe. Om problemen met de financiering in de nabije toekomst te voorkomen is het dus sowieso handig om alle hulp zo veel mogelijk dicht bij huis en dus binnen uw eigen regio te zoeken).

Voor nadere informatie en contactinformatie verwijzen we u naar de website van KLIK

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Interne links: (naar geassocieerde onderwerpen BINNEN deze website)

  • .

Externe links: (naar geassocieerde onderwerpen BUITEN deze website)

  • .
<INPUT TYPE="button" VALUE=" TERUG " onClick="history.go(-1);">