Selecteer een pagina
 Polyzoom Header Praktijk voor kind, jeugd en gezin

Ons Team Teamlid 1 Bas (1A1)

2 mei 2016 | Ons team (1B)

Bas_foto

Ik ben werkzaam als vrijgevestigd (kinder- en jeugd-) psychiater na ruim 15 jaar te hebben gewerkt bij Accare, lokatie Assen. Voordien was ik volwassenen psychiater. Momenteel ben ik voor beide doelgroepen geregistreerd. Voor mijn opleiding tot psychiater, ben ik opgeleid tot huisarts en heb ik psychotherapieopleiding (RINO) gevolgd met als speciale aandachtsgebieden psyche-analytische psychotherapie en systeemtherapie (gezinstherapie).

Daarnaast heb ik een affiniteit met onderwijs en geef ik regelmatig les op de RUG aan de postdoctorale opleiding psychologie en orthopedagogie.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Interne links: (naar geassocieerde onderwerpen BINNEN deze website)

  • .

Externe links: (naar geassocieerde onderwerpen BUITEN deze website)

  • .
<INPUT TYPE="button" VALUE=" TERUG " onClick="history.go(-1);">