Selecteer een pagina
 Polyzoom Header Praktijk voor kind, jeugd en gezin

Tips, Suggesties en Adviezen ter verbetering (3A9)

1 jan 2022 | Praktische info en Contact (3A)

Auteur: T.B. Eisenga
Laatste Update: 22-05-2016

Zoals gezegd houden we ons van harte aanbevolen voor uw eventuele tips, suggesties en adviezen ter verbetering van onze hulpverlening.

Iedereen heeft nu eenmaal blinde vlekken en waar gewerkt wordt vallen spaanders.

Vroeger had je van die ideeën bussen. Nu hebben we de digitale variant daarvan.

Zijn uw tips, suggesties en adviezen van algemene aard en zaken waar wellicht ook anderen over mee zouden kunnen denken, dan kunt u overwegen ze hier in het openbare gastenboek te plaatsen.

Zijn ze te persoonlijke of niet geschikt voor de oren en ogen van derden, dan kunt u ook een mailtje sturen naar [email protected]

(U kunt overigens willekeurig wat dan ook voor het apestaartje (@) zetten want zolang er maar @polyzoom.nl achter staat komt het altijd bij ons terecht.

Dus ook [email protected] of [email protected] of [email protected] of [email protected], maar ook [email protected] komt bij ons terecht.

We hebben een aantal voor de handliggende woorden voor voor het apestaartje opgesteld en ons emailprogramma zo ingesteld dat die berichten automatisch in de mailbox terecht komen van degene die daar over gaat. Verzint u zelf een woord voor voor het apestaartje dan komt het bij ons alle drie terecht. Wel makkelijk overigens als u het zo doet want dan kunnen wij in een oogopslag aan uw mailtje zien waar het over gaat.

De combinaties die wij zelf bedacht hebben en die u dus ev. kunt gebruiken, zijn:

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Interne links: (naar geassocieerde onderwerpen BINNEN deze website)

  • .

Externe links: (naar geassocieerde onderwerpen BUITEN deze website)

  • .